KAIŠIADORIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖ

Asmenys Savivaldybės administracijoje priimami:

Pirmadienį–ketvirtadienį nuo 8.00 iki 12.00 val. ir nuo 12.45 iki 17.00 val.

Penktadienį nuo 8.00 iki 12.00 val. ir nuo 12.45 iki 15.45 val.,

Ne darbo laiku – trečiadienį iki 19.00 val. 113 kab., tel. (8 346) 20480; (8 346) 20450

Įstaigos, įmonės
  Biudžetinės įstaigos
  Švietimo įstaigos
  Kultūros įstaigos
  Neformaliojo ugdymo įstaigos
  Viešosios įstaigos
  Sveikata, medicina
  Savivaldybės valdomos įmonės
    Veikla ir ataskaitos
  Telefonai

Svarbi informacija

Asmenų apklausos anketa apie asmenų aptarnavimo kokybę Savivaldybės administracijoje

Prašymo forma kreipiantis į Savivaldybės merą

Prašymo forma kreipiantis į Administracijos direktorių

Vaikų priėmimas į ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes

 

 

------------------------------------------------

 

KAIŠIADORIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS GALIMŲ PAVOJŲ IR EKSTREMALIŲJŲ SITUACIJŲ RIZIKOS ANALIZĖ

 

------------------------------------------------
  

           
              

          

                
   

.
 
 
 
    


       
  

     

Spausdinti
eng
Versija
neįgaliesiems
Gyventojams Verslininkams Turistams
Naujienos
Mero Vytenio Tomkaus komandą papildė naujas narys

   Nuo 2020 m. balandžio 15 d. prie Kaišiadorių rajono savivaldybės mero Vytenio Tomkaus politinio pasitikėjimo komandos prisijungia investicijų plėtros, turizmo ir verslo skatinimo bei komunikacijos sritis kuruosiantis patarėjas Audris Narbutas. 


 

   VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute politikos mokslų bakalauro ir magistro studijas baigęs politologas ne tik gerai pažįsta savivaldos darbo specifiką, bet ir yra sukaupęs vertingos politinės patirties. Audris Narbutas darbavosi Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos rinkimų štabe – vadovavo rinkimų kampanijai Šiauliuose. Taip pat naujasis patarėjas jau ne vienerius metus bendradarbiauja su JAV veikiančiu smegenų centru Acton institute, kuris nuolat ieško būdų, kaip derinti laisvąją rinką ir krikščionišką moralę.

   „Siekdami suformuoti stiprią, Kaišiadorių krašto gyventojų gerovei pasiryžusią dirbti komandą, nuo metų pradžios ieškojome tvirtų moralinių pažiūrų, savo darbą išmanančio žmogaus. Pasaulinės pandemijos ekonomikai keliamos grėsmės tik padidino specialisto, padėsiančio gerinti Kaišiadorių krašto investicinę aplinką, poreikį. Todėl džiaugiuosi, kad, pasitaikius puikiai progai, prie mano komandos sutiko prisijungti entuziazmo, teorinių žinių ir praktinės patirties nestokojantis profesionalas, planuojantis įleisti šaknis mūsų krašte. Esu tikras, kad Audrio analitiniai, komunikaciniai gebėjimai bei kūrybiškumas prisidės vystant mūsų mylimą kraštą, kovojant su kylančiais iššūkiais ir vykdant pavestas užduotis“, – teigia Kaišiadorių rajono savivaldybės meras Vytenis Tomkus.

   Pasak Audrio Narbuto, jo norą įsilieti į Vytenio Tomkaus komandą labiausiai kurstė krikščionybe persmelkta Kaišiadorių krašto istorija bei katalikiškomis dorybėmis grįsta Vytenio Tomkaus lyderystė.

   „Dėkoju merui Vyteniui Tomkui už suteiktą galimybę. Noriu, kad Kaišiadorių kraštas taptų jaunų šeimų traukos centru. Tikiu, kad šis tikslas yra realus. Sąžiningai dirbdami, galime sustiprinti krašto ekonomiką, įgyvendinti Vilniaus ir Kauno dvimiesčio idėją. Šiandien aktyviai judama teisinga kryptimi: greitkelis Vilnius–Kaunas virsta automagistrale, geležinkelio Rail Baltica vėžė taip pat tiesiama per Kaišiadoris, svarstoma įkurti nacionalinį oro uostą. Tai teisinga kryptis, vedanti į Kaišiadorių krašto klestėjimą“, – tikina Audris Narbutas.

   Siekiant įvardytų tikslų, būtinas visuomenės ir vietos valdžios bendradarbiavimas, solidarumas, tarpusavio įsiklausymas. Todėl Audris Narbutas solidarizuosis su Kaišiadorių krašto žmonėmis ir karantino laikotarpiu dirbs 0,5 etato.

   Nuo šiol mero Vytenio Tomkaus politinio pasitikėjimo komandoje du etatus užims trys patarėjai, prisidėsiantys prie Kaišiadorių rajono savivaldybėje vykdomos politikos formavimo.

Atgal Spausdinimo versija Archyvas

 
Registruotiems
Prisijungti per VAIISIS

Renginių
kalendorius

P A T K Pn Š S
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Balandis
    2024     

 

Naujienų prenumerata

Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite
Mūsų naujienas pirmieji


 
RSS naujienos



 Surask mus "Facebook"


 

 

 

Priemonių planas




 












 


 






























  

   




  
 
 







      
         

   
    
      

   







Lygių galimybių
kontrolieriaus tarnyba

        

Biudžetinė įstaiga. Katedros g. 4, LT- 56121 Kaišiadorys. Tel. (8 346) 20 480; (8 346) 20 441. Faksas (8 346) 51 244 meras@kaisiadorys.lt. dokumentai@kaisiadorys.lt. Juridinių asmenų registras, Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos kodas 188773916. Privatumo politika. Visos teisės saugomos.
© Kaišiadorių rajono savivaldybė.
 
Norėdami Jums pasiūlyti paslaugas mūsų interneto svetainėje, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) tam tikrą informaciją – slapukus (angl. „cookies“).