KAIŠIADORIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖ

Asmenys Savivaldybės administracijoje priimami:

Pirmadienį–ketvirtadienį nuo 8.00 iki 12.00 val. ir nuo 12.45 iki 17.00 val.

Penktadienį nuo 8.00 iki 12.00 val. ir nuo 12.45 iki 15.45 val.,

Ne darbo laiku – trečiadienį iki 19.00 val. 113 kab., tel. (8 346) 20480; (8 346) 20450

Įstaigos, įmonės
  Biudžetinės įstaigos
  Švietimo įstaigos
  Kultūros įstaigos
  Neformaliojo ugdymo įstaigos
  Viešosios įstaigos
  Sveikata, medicina
  Savivaldybės valdomos įmonės
    Veikla ir ataskaitos
  Telefonai

Svarbi informacija

Asmenų apklausos anketa apie asmenų aptarnavimo kokybę Savivaldybės administracijoje

Prašymo forma kreipiantis į Savivaldybės merą

Prašymo forma kreipiantis į Administracijos direktorių

Vaikų priėmimas į ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes

 

 

------------------------------------------------

 

KAIŠIADORIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS GALIMŲ PAVOJŲ IR EKSTREMALIŲJŲ SITUACIJŲ RIZIKOS ANALIZĖ

 

------------------------------------------------
  

           
              

          

                
   

.
 
 
 
    


       
  

     

Spausdinti
eng
Versija
neįgaliesiems
Gyventojams Verslininkams Turistams
Naujienos
Lietuvos merai: geriausia Velykų dovana artimiesiems - buvimas namuose

   Šalies merai prašo gyventojų atsižvelgti į judėjimo ribojimus artėjančių Velykų savaitgalį ir likti namuose tam, kad ateityje sulauktumėme dar daug įsimintinų švenčių su savo artimaisiais.


   Lietuvos savivaldybės pasirengusios kiek įmanoma padėti policijai ir kariuomenei riboti judėjimą šalies viduje bei kiekviena savo gyventojus įvairiais informacijos kanalais ragina likti namuose.

   Tačiau, merų teigimu, svarbiausias vaidmuo šį savaitgalį teks šalies gyventojams. Tik jų sąmoningumo dėka pavyktų žengti dar vieną žingsnį link visų laukiamo karantino sušvelninimo bei efektyvaus viruso plitimo sustabdymo.

   "Visų Lietuvos miestų, miestelių ir rajonų merų vardu kreipiuosi į gyventojus su prašymu šį šventinį savaitgalį niekur nevažiuoti. Taip mes visi padovanosime didžiausią Velykų dovaną savo artimiesiems - saugumą ir sveikatą. Tik visi kartu būdami namie galime priartinti karantino pabaigą ir laisvę gyventi be suvaržymų," - teigia Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentas Mindaugas Sinkevičius.

   Pasak jo, policijos pareigūnai, kariuomenė bei savivaldybių viešosios tvarkos specialistai dirbs visas tris šventines dienas siekdami užtikrinti gyventojų saugumą, o kiekvienas iš mūsų likdami namuose galime padėti jiems, sau ir tiems, kuriuos labiausiai branginame.

   "Kasmet per Velykas Palanga ir kiti pajūrio kurortai sulaukia daugybės svečių. Tačiau šiemet susilaikyme ir likime namuose. Tikiu, jog gyventojai elgsis sąmoningai ir atsakingai tam, kad kuo greičiau galėtume vėl mėgautis pilnaverčiu poilsiu ir vieni kitų draugija. Patikinu, kad jūra niekur nedings ir lauks visų tuomet, kai būsime saugūs," - ragina Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus.

   Savivaldybių vadovų teigimu, šiomis karantino savaitėmis daugelis gyventojų naudojasi informacinėmis technologijomis ir bendrauja nuotoliniu būdu, todėl šį įgūdį būtų galima panaudoti ir kuriant ypatingą šeimos šventę.

   "Šios Velykos gali tapti nepamirštamos dėl naujų, įdomių ir netikėtų dalykų. Pakvieskime savo artimuosius susitikti nuotoliniu būdu ir neabejoju, kad galėsime sukurti išskirtinę šventę, puikią nuotaiką bei įspūdžius. Vieną kartą gyvenime Velykas galime atšvęsti ir internetu," - kitokį būdą švęsti siūlo Tauragės rajono meras Dovydas Kaminskas.

   Jis taip pat teigia, kad šios namuose praleistos Velykos gali tapti puikia proga paskambinti vienišiems ar technologijomis nesinaudojantiems artimiesiems bei pažįstamiems, suteikti jiems gerų emocijų bei padrąsinti šioje nelengvoje situacijoje.

Atgal Spausdinimo versija Archyvas

 
Registruotiems
Prisijungti per VAIISIS

Renginių
kalendorius

P A T K Pn Š S
    010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Kovas
    2024     

 

Naujienų prenumerata

Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite
Mūsų naujienas pirmieji


 
RSS naujienos



 Surask mus "Facebook"


 

 

 

Priemonių planas




 












 


 






























  

   




  
 
 







      
         

   
    
      

   







Lygių galimybių
kontrolieriaus tarnyba

        

Biudžetinė įstaiga. Katedros g. 4, LT- 56121 Kaišiadorys. Tel. (8 346) 20 480; (8 346) 20 441. Faksas (8 346) 51 244 meras@kaisiadorys.lt. dokumentai@kaisiadorys.lt. Juridinių asmenų registras, Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos kodas 188773916. Privatumo politika. Visos teisės saugomos.
© Kaišiadorių rajono savivaldybė.
 
Norėdami Jums pasiūlyti paslaugas mūsų interneto svetainėje, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) tam tikrą informaciją – slapukus (angl. „cookies“).